Olanda e gata de Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii lui Van Basten au arătat că sunt în creştere de formă Echipa lui Marco van Basten a încheiat en-fanfare setul de meciuri amicale, câştigând ultima partidă cu Ţara Galilor

Oamenii lui Van Basten au arătat că sunt în creştere de formă

Echipa lui Marco van Basten a încheiat en-fanfare setul de meciuri amicale, câştigând ultima partidă cu Ţara Galilor (2-0), la Rotterdam.

Chiar dacă l-a pierdut pe Ryan Babel pentru turneul final, Olanda arată ca o echipă puternică. Ultimul succes obţinut împotriva Ţării Galilor (2-0), la Rotterdam, îi dă o oarecare încredere lui Van Basten, care însă rămâne în continuare nemulţumit de cascadele de ratări ale jucătorilor săi.

Olanda a câştigat la pas partida amicala cu mai slab cotata selecţionată a Ţării Galilor, într-un meci în care mai putea marca de cel puţin cinci ori. Robben (35) şi Snejder (54) au fost marcatorii unui meci fără istoric, în care Olanda a arătat mult mai odihnită decât în precedentul amical cu Danemarca (1-1), când după pauză echipa a căzut fizic.

Olandezii l-au recuperat în timp util şi pe Van Persie, care s-a antrenat singur, alături de un preparator fizic, timp de o lună, şi există şanse reale de a prinde toate meciurile din grupa C, de la Euro.

Uşor mâhnit de faptul că echipa lui nu reuşeşte să marcheze mai mult, Van Basten a declarat că, în cazul în care va trece de meciurile din grupă, Olanda are şanse de a juca finala turneului din Austria şi Elveţia.

Fierbe la fiecare meci

De când şi-a schimbat freza, Van Basten a schimbat ceva şi în stilul de a trăi meciurile echipei naţionale a Olandei. De la antrenorul liniştit, care se rezema de acoperişul băncii de rezervă, Van Basten a devenit coleric.
E nervos, trăieşte fiecare fază, gesticulează şi câteodată fluieră precum Trapattoni.

Van Basten dă senzaţia că a intrat deja în febra meciurilor de la Euro, lucru pe care încearcă să-l seteze şi pe câţiva dintre fotbaliştii săi pe care îi ceartă tot timpul pentru că se deconectează de la joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite