Gigi Becali şi-a scos verii la plimbare în Olanda (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali şi-a scos verii la plimbare în Olanda (GALERIE FOTO)
Gigi Becali şi-a scos verii la plimbare în Olanda (GALERIE FOTO)

Delegaţia Stelei numără 64 de persoane, de la Răzvan Lucescu până la apropiaţi ai patronului. Roş-albaştrii locuiesc în hotelul „Sandton Resort Bad Boekelo“, un stabiliment înconjurat de 25 de hectare de pădure.

Ca în orice deplasare, delegaţia Stelei cuprinde mai mulţi membri care nu au nicio legătură în momentul de faţă cu clubul din Ghencea.

Astfel, pe lângă jucători, staff-ul echipei, selecţionerul Răzvan Lucescu, secundul de la tineret, Florin Constantinovici şi şeful Şcolii de Antrenori, Mircea Rădulescu, în Olanda i-au însoţit pe roş-albaştri şi nume precum Geavela, Petrescu, Pitu, Buicli sau Năstase, toţi apropiaţi ai patronului. e asemenea, din delegaţie mai fac parte şi eternii Viorel Păunescu şi Teia Sponte, dar şi actorul George Mihăiţă. În total, 64 de persoane s-au cazat în hotelul Stelei.

Hotelul ar fi cu siguranţă şi pe placul lui Gigi Becali, întrucât pe noptiera fiecărei camere există câte o Biblie, tradusă în olandeză, engleză, franceză şi germană. Pentru cei mai puţin evlavioşi, există posibilitatea vizionării de filme, inclusiv din cele pentru adulţi, în schimbul a 10 euro. Rămîne de văzut ce va avea de zis Gigi Becali, care a mărturisit recent că e consilierul lui Ghionea & Co. pe probleme sexuale.

McClaren: „Steaua e o echipă bună“

Tehnicianul olandezilor, a spus că „dubla” cu Steaua din semifinalele Cupei UEFA de acum trei ani este cea mai plăcută amintire pe care o are din fotbal.

„Îi cunosc foarte bine pe români, chiar dacă în Ghencea mai sunt acum foarte puţini jucători care au evoluat în meciurile din 2006. Steaua este acum o echipă tânără şi foarte bine organizată în plan defensiv. Nu marchează multe goluri, dar nici nu primeşte! Vom avea un meci greu, nu trebuie să ne umflăm în pene doar pentru că am câştigat la Istanbul”, a declarat McClaren.

Becali, contestat pe panouri electronice

image

Cel mai mare panou publicitar din Municipiul Constanţa găzduieşte manifestul anti-Gigi Becali



Suporterii Stelei au dus lupta împotriva patronului Gigi Becali la un alt nivel. Astfel, la intersecţia Dacia, cea mai mare din Constanţa, doi fani ai roş-albaştrilor au cumpărat spaţiu pe un panou publicitar gigant şi au scris mesajul „Pleacă din Ghencea!”.

„Am vrut să demonstrăm că putem lupta şi civilizat. Nu suntem nici 200, nici drogaţi. Avem 29 de ani şi lucrăm în companii naţionale pe funcţii importante, deci nu suntem puştani vagabonzi. Normal, există multe uscături şi printre suporteri, însă noi şi aşa îi suntem superiori lui Becali.”, ne-a mărturisit Cosmin, care este implicat în acest proiect alături de încă un băiat, Răzvan.

„Toţi steliştii ar trebui să se unească în acest protest. Chiar dacă cu Becali am avut cele mai mari succese de după revoluţie, ciobanul ne-a ponegrit numele cel mai mult dintre toţi. Dacă ar pleca, investitori s-ar găsi, mai ales că ar veni la club şi legendele Stelei. Oricum, echipa se autofinanţează de ceva timp, iar brandul Steaua nu este suficient de exploatat”,  a mai adăugat acesta.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite