FOTBAL: Oguchi Onyewu şi-a rupt genunchiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Oguchi Onyewu şi-a rupt genunchiul
FOTBAL: Oguchi Onyewu şi-a rupt genunchiul

Fundaşul American al lui AC Milan a suferit o luxaţie a osului patelar (rotula), în meciul dintre Costa Rica şi naţionala Statelor Unite, şi va absenta cel puţin patru luni. AC Milan cere compensaţii Federaţiei Americane pentru a plăti salariul jucătorului cât timp acesta va fi accidentat.

Meciul Statelor Unite din Costa Rica s-a soldat cu o nouă accidentare serioasă în rândul elevilor lui Bob Bradley, după ce atacantul Charlie Davies a fost implicat într-un grav accident rutier. Oguchi Onyewu , fundaşul lui AC Milan şi fostul elev al lui Laszlo Boloni de la Standard Liege, a suferit o luxaţie a osului patelar (rotula), în timp ce alerga cu spatele pentru a lovi un balon aerian. Acest gen de accidentare este extrem de dureroasă şi necesită, de regulă, între trei şi patru luni de recuperare. 

Adriano Galliani, vicepreşedintele milanezilor, s-a arătat extrem de revolatat de accidentarea lui Onyewu şi solicită daune Federaţei Americane. "Sunt extrem de supărat deoarece, din nou, o echipă naţională ne foloseşte jucătorii şi noi trebuie să suportăm consecinţele. Solicităm daune din partea Federaţiei Americane, nu putem plăti un fotbalist care nu joacă, timp de şase luni", a fost reacţia lui Galliani.

 Întâlnirea dintre selecţionatele celor două ţări s-a terminat la egalitate, 2-2, Costa Rica urmând a disputa barajul pentru calificare la Mondialele din 2010 în compania Uruguayului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite