Oficialii Fiorentinei: "Mutu s-a dat singur afară!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul delegat al clubului Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, joi, pentru Sky Sport, că gruparea italiană va lua măsuri dure împotriva atacantului român Adrian Mutu, după ce acesta a părăsit antrenamentul de miercuri fără să ofere vreo explicaţie, informează fiorentina.it.

"Ce se va întâmpla cu Mutu? A fost ca un fulger pe un cer senin. Mutu a cerut să meargă la un al club, noi nu am fost de acord şi el a părăsit antrenamentul. Nu este un comportament acceptabil. Vom lua măsuri foarte dure. Dacă Cesena va fi viitoarea echipă a lui Mutu? Nu vreau să implic alte cluburi. Mutu este jucătorului echipei Fiorentina şi faptul că nu-l vom avea pe teren în meciul cu Bologna (n.r.: încheiat între timp cu scorul de 1-1) este un dezavantaj", a spus Mencucci.

Mencucci a menţionat că Mutu "s-a dat singur afară" de la Fiorentina. "El trebuia să se antreneze şi a plecat. Astăzi ar fi fost convocat şi ar fi jucat. Mutu va suporta ceea ce prevăd normele federale şi civile în astfel de cazuri, vom vedea ce trebuie să facem. Mutu a fost un jucător greu de gestionat în 2010, el nu a avut un comportament aşa cum prevăd regulile clubului nostru. Am fost alături de el şi în cazul «sibutramina». El avea o datorie mare faţă de oraş şi faţă de fani", a mai spus oficialul clubului viola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite