Oficialii lui Liverpool: "Benitez nu e în pericol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv al lui Liverpool, Christian Purslow, a declarat că postul antrenorului Rafa Benitez nu este în pericol, deşi "cormoranii" au fost eliminaţi din Liga Campionilor pentru prima dată după 6 ani, informează BBC.

"Rafa Benitez a semnat un nou contract pe 5 ani cu Liverpool şi a trecut doar o lună de atunci, deci nu are rost să discutăm despre plecarea lui. Postul său nu este ameninţat", a spus Purslow, deşi Liverpool a ratat calificarea în optimele Ligii Campionilor după ce în ultimii 6 ani a trecut de fiecare dată de faza grupelor.

După meciul cu Debrecen, scor 1-0, Benitez a declarat că Liverpool nu s-a calificat în optimile Ligii Campionilor din cauza prestaţiilor sale şi nimeni altcineva nu poate fi învinovăţit: "Ne-am calificat în ultimii ani fără probleme şi poate lumea credea că este uşor să mergi în optimele competiţiei. Suntem dezamăgiţi, chiar dacă am câştigat acest meci, pentru că nu ne-a ajutat la nimic. Nu putem schimba rezultatul partidei dintre Fiorentina şi Olympique Lyon, dar măcar ne-am făcut datoria. Acum trebuie să mergem în Liga Europa şi să câştigăm acest trofeu, chiar dacă ne va fi greu să acceptăm că nu mai jucăm în Liga Campionilor".

Liverpool a câştigat partida cu Debrecen, scor 1-0, din Grupa E a Ligii Campionilor, dar a pierdut orice şansă de a merge în optimile de finală ale competiţiei după ce Fiorentina a învins pe Olympique Lyon, pe teren propriu, scor 1-0. În clasamentul grupei, italienii ocupă primul loc cu 12 puncte şi sunt urmaţi de francezi cu 10 puncte. Liverpool ocupă doar poziţia a 3-a, cu 7 puncte, în timp ce Debrecen este pe ultimul loc, fără niciun punct.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite