FOTBAL: Şoavă la 31 de ani: "Obiectivul din acest sezon este câştigarea campionatului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Şoavă la 31 de ani:  "Obiectivul din acest sezon este câştigarea campionatului"
FOTBAL: Şoavă la 31 de ani: "Obiectivul din acest sezon este câştigarea campionatului"

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Florin Şoavă, care împlineşte astăzi 31 de ani , a declarat  că obiectivul impus de conducerea clubului din Bănie în acest sezon este câştigarea titlului în Liga I.

"Ştim cu toţii că anul trecut am fost foarte aproape de a realiza o mare performanţă şi eu cred sută la sută că în sezonul care va începe peste o săptămână vom reuşi acest lucru. Obiectivul impus de clubul Universitatea este să câştigăm campionatul. Suntem mai motivaţi, trebuie să ne mobilizăm şi să conştientizăm că se poate realiza", a spus Şoavă pentru site-ul oficial al clubului.

Fotbalistul susţine că omogenitatea superioară a echipei craiovene faţă de a celorlalte competitoare din Liga I este un avantaj în îndeplinirea obiectivului din acest sezon. "O formaţie care îşi doreşte să facă performanţă are nevoie de un lot valoros, iar noi, cu siguranţă, îl avem. Ne impunem să batem toate echipele, ne impunem să jucăm frumos, pentru ca, la sfârşitul campionatului, să fim pe primul loc. Este un mare avantaj, fiindcă de foarte mulţi ani această echipă evoluează în aceeaşi formulă, dar trebuie să lucrăm mai mult la partea psihică", a conchis Şoavă.

În prima etapă a sezonului 2009-2010, Universitatea va juca pe teren propriu cu Dinamo.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite