FOTBAL: Hizo: "Obiectivul Rapidului este participarea în cupele europene"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, luni, cu ocazia reunirii echipei giuleştene, că obiectivul în noul sezon competiţional este o participare într-o cupă europeană, însă a menţionat că pentru îndeplinirea acestuia are nevoie de câteva transferuri.

"Obiectivul impus de acţionarul principal este unul destul de bun pentru situaţia în care ne aflăm. Domnul Copos vrea ca echipa să participe într-o cupă europeană, dar pentru asta trebuie să contruim o echipă, să aducem sânge proaspăt. Cei tineri sunt talentaţi şi sperăm ca unul, doi să facă pasul la echipa mare. Vom încerca să aducem jucători pe posturile deficitare. Avem buget pentru 4 jucători şi aş vrea să aducem români sau comunitari", a spus Hizo, care a adăugat că, la solicitarea sa, noul antrenor secund al echipai va fi Marian Rada.

Tehnicianul rapidist s-a referit şi la situaţia jucătorilor absenţi de la reunirea echipei: "Cesinha o să vină marţi, Spadacio, joi. De Ivelja şi Djalovic nu ştim nimic, dar cred că au probleme cu viza. Sper ca Bozovic să se prezinte până la urmă la echipă, deşi va fi vândut ulterior".

Revenit în Giuleşti după împrumutul la FC Braşov, Mugurel Buga a afirmat că este pregătit să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele: "Mă bucur că am revenit, pentru că aici am cunoscut adevărata performanţă şi sper să o fac din nou. Vor veni şi banii, sunt unele probleme, dar toţi trebuie să jucăm cu inima. Dacă în aceste ultime 6 luni de contract mi se face o ofertă de prelungire, o să rămân la Rapid".

La rândul său, Ovidiu Herea speră ca Rapidul să reuşească un sezon mult mai bun decât precedentul, atunci când alb-vişiniii au ratat în ultima etapă cupele europene: "A fost greu primul antrenament şi vor mai fi şi celelalte până ne acomodăm cu efortul. Trebuie să trecem peste această perioadă dificilă. Ne bucurăm că a revenit Buga şi sperăm cu toţii să facem un sezon mai bun decât precedentul. Mai am contract încă trei ani şi vreau să rămân la Rapid".

Giuleştenii au programată vizita medicală la 1 iulie, iar la 6 iulie vor pleca la Braşov, pentru un cantonament de şapte zile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite