Oamenii din fotbal fac bani frumoşi de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Niculae, patronul lui FC Braşov, are cea mai scumpă ofertă pentru petrecerea de Revelion. Adrian Ilie, Ioan Niculae, George Copos, Gică Hagi sau Cristi Borcea îşi rotunjesc serios veniturile de pe urma afacerilor din domeniul hotelier.

Dacă fotbalul nu le aduce satisfacţii financiare, oamenii din fotbal pot sta liniştiţi, pentru că scot bani frumoşi din turism.

Aşa că dacă v-aţi gândit cum ar fi să vă petreceţi Revelionul „acasă” la ei, luaţi în considerare faptul că trebuie să băgaţi mâna adânc în buzunar.

Fie că au proprietăţi la munte sau la mare, fie că sunt patroni de cluburi, foşti fotbalişti sau antrenori, personajele din fotbalul autohton trăiesc fără grija zilei de mâine.

La munte, cea mai căutată staţiune este Poiana Braşov, devenită de ani buni şi cea mai scumpă. Fostul manager stelist Adrian Ilie, patronul lui FC Braşov, Ioan Niculae, sau finanţatorul Rapidului, George Copos, au aici hoteluri de trei şi patru stele. 

Ioan Niculae, cel mai scump hotel

Astfel, la Hotelul Ruia, deţinut de Adrian Ilie, 5 nopţi de cazare, în regim de demipensiune, costă 2860 lei de persoană. În preţ intră şi şedinţe de saună şi masaj.

Pentru cei care doresc să se menţină în formă şi să ardă caloriile, sala de fitness este deschisă non-stop, accesul fiind gratuit pentru cei care sunt cazaţi în hotelul de patru stele.

O altă variantă de cazare ar fi şi la unul dintre hotelurile patronului rapidist George Copos, Bradu, Poiana şi Sport.

Preţurile sunt ceva mai mici decât la Adi Ilie: 1889 lei pentru trei nopţi, 2333 lei pentru cinci nopţi şi 2599 lei pentru şapte nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cina tradiţională de Revelion şi acces la centrul de SPA. Ioan Niculae, finanţatorul echipei FC Braşov, are cele mai piperate preţuri pentru această perioadă.

Piatra Mare, hotelul pe care omul de afaceri îl deţine, le oferă turiştilor un pachet care cuprinde 5 nopţi cazare, demipensiune, cina festivă de Revelion, acces la piscină, contra sumei de 3490 lei de persoană.

Mai ieftine sunt locurile de cazare din celelalte staţiuni de pe Valea Prahovei. În Predeal, la Belvedere, hotelul fostului selecţioner Anghel Iordănescu, 4 nopţi, mic dejun şi cina de Revelion costă 1870 lei.

Borcea, de două ori mai ieftin decât Hagi

Şi localurile de pe litoral au fost căutate în acest an. Gică Hagi şi Cristi Borcea sunt doi dintre oamenii de fotbal care se „duelează” cu hotelurile lor din staţiunea Mamaia. Oferta dinamovistului este însă mult mai ieftină decât cea propusă de „Rege”.

La Bavaria Blu, stabiliment de patru stele, trei nopţi, mic dejun şi cina festivă de Revelion ajung la 695 lei de persoană în cameră dublă şi 775 lei de persoană cazare în garsonieră. Fostul căpitan al echipei naţionale are preţuri mult mai ridicate.

Pentru 4 nopţi cazare, cu masa de dimineaţă inclusă, cina de Revelion şi acces la saună, fitness şi jacuzzi, trebuie să plătiţi 1990 lei de persoană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite