Oamenii care au decis derby-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kapetanos, mai mult rezervă, şi Adrian Cristea au înscris câte un gol în meciul de sâmbătă. Derby-ul Dinamo – Steaua a fost decis de doi fotbalişti-surpriză. Cristea nu mai marcase de 21 de etape, iar Kapetanos era mai mult rezervă în mandatul lui Lăcătuş.

Ilie Dumitrescu crede în Kapetanos. Fostul internaţional stelist a spus de la început, din momentul în care atacantul grec a semnat cu Steaua, că este un “goleador”.

“E un jucător masiv, un vârf de careu şi are o lovitură bună de cap. De mult nu au mai avut cei din Ghencea un astfel de vârf, un adevărat număr 9. Este un goleador. Îl ştiu şi din punct de vedere al caracterului: e un tip deosebit şi nu va avea probleme de adaptare.

Va fi un fotbalist foarte util Stelei. De mult n-au mai intrat în fotbalul românesc vârfuri veritabile precum Kapetanos”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru “Adevărul” în luna iulie.

Kapetanos, pariul lui Dorinel

Ieri, Ilie Dumitrescu şi-a întărit spusele. “Kapetanos va fi foarte util în condiţiile în care va avea jucători de bandă foarte buni, pentru a putea să-i pună în valoare cu devierile sale. Cred în continuare în el şi cred că poate fi foarte util pentru Dayro Moreno, Stancu şi Semedo. În partida cu Dinamo a câştigat multe dueluri aeriene”, a spus Dumitrescu pentru “Adevărul”.

Şi Emeric Ienei a fost mulţumit de prestaţia vârfului din Ghencea. “Dorinel nu putea să facă prea multe, dar a avut inspiraţie când l-a băgat în formula de start pe Kapetanos. Eu aş juca şi cu Arthuro şi cu Kapetanos”, a declarat fostul selecţioner la gsptv.

Cristea a dedicat golul fetiţei sale

După 21de etape în care nu a marcat, Adrian Cristea a spart gheaţa chiar la jocul cu Steaua. El a înscris în minutul 83 al partidei. Imediat după ce a reuşit să dea gol, Cristea a privit spre cer şi a mulţumit Divinităţii pentru ce a reuşit să facă, iar golul i l-a dedicat fetiţei sale de doar o lună şi jumătate, Rania-Adriana.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite