OFICIAL Pirlo a semnat cu Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul italian Andrea Pirlo, care nu şi-a prelungit înţelegerea cu campioana Italiei, AC Milan, a semnat azi un contract pe trei sezoane cu Juventus Torino.

Pirlo a efectuat ieri vizita medicală, iar astăzi a fost prezentat oficial la gruparea torineză, anunţă Mediafax. „Am ales Juventus pentru că alături de Inter şi Milan este ce mai importantă echipă din Italia, din Europa şi din lume. Au trecut ani buni de când Juventus nu a mai câştigat vreun trofeu , iar eu îmi doresc să ajut această formaţie să câştige din nou. În acelaşi timp, Juventus îmi dă şi mie posibilitatea să câştig în continuare trofee. Nu am decis ce număr voi purta. În zece ani la Milan am jucat 400 de meciuri, dar în ultimul sezon mai mult am stat accidentat. Vreau să revin şi cred că mai pot juca la nivel înalt încă 4-5 ani", a declarat Pirlo la prezentarea oficială.

Andrea Pirlo, în vârstă de 32 de ani, campion mondial în 2006, a evoluat în cariera sa la formaţiile Brescia, Internazionale Milano, Reggina şi AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite