FOTBAL: Cohn: "Nu înţeleg cum pot suporterii să se creadă victime"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Cohn: "Nu înţeleg cum pot suporterii să se creadă victime"
FOTBAL: Cohn: "Nu înţeleg cum pot suporterii să se creadă victime"

Fostul acţionar al lui Dinamo i-a atacat pe fani pentru incidente de la meciul cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League, spunând că aceştia nu au dat dovadă de devotament faţă de club şi spune că Jandarmeria ar trebui să ia măsuri imediate.

"Nu înţeleg cum pot suporterii să se creadă victime. Eu cred că a fost teribilsm totuşi. Sper ca data viitoare să se gândească de două ori înainte de a mai acţiona aşa. Sunt destul de multe metode pentru a-i identifica pe cei care fac scandal, dar nu se ia nici o măsură", a spus Vladimir Cohn la GSPTV.

"Eu sunt foarte optimist şi cred că Bonetii e un antrenor bun. E foarte greu să se impună acum, să schimbe total stilul lui Dinamo. A venit de aproape o lună şi nu a avut timp să se integreze. Îi va fi foarte greu în returul cu Liberec, asta e sigur", a adăugat Vladimir Cohn.

Dinamoviştii pot răsufla uşuraţi. În urma şedinţei Comisiei de Disciplină a UEFA, în care s-au discutat şi  incidentele de la meciul cu Slovan Liberec, Dinamo a primit meci pierdut cu 3-0, 50.000 de euro amendă şi trei etape cu porţile închise.

De asemenea, clubul din Ştefan cel Mare a fost avertizat că, dacă astfel de fapte se vor repeta în următorii doi ani, se va recurge la excluderea din cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite