FOTBAL: Tamaş: "Nu am reuşit încă să ne revenim !"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Tamaş: "Nu am reuşit încă să ne revenim !"
FOTBAL: Tamaş: "Nu am reuşit încă să ne revenim !"

Fundaşul lui Dinamo, Gabriel Tamaş, a declarat, marţi, că el şi coechipierii săi sunt încă afectaţi de rezultatele înregistrate în primele două etape, unde consideră că arbitrii au dezavantajat clar formaţia din Ştefan cel Mare, dar speră că o victorie cu Ceahlăul să readucă lucrurile la normal.

"Încă nu am reuşit să ne revenim după începutul mai slab de campionat, nu e normal să pierdem atâtea puncte cu asemenea echipe. Trebuie să învăţăm din greşeli şi sper să învingem în mecuirile următoare. Din analiza primelor jocuri, putem spune că am pierdut din cauza arbitrajelor. Sper ca la Piatra Neamţ să nu mai fie la fel şi să fim arbitraţi corect. Vrem să spargem gheaţă acolo, să obţinem prima victorie, chiar dacă toate echipele se mobilizează în faţa noastră", a spus Tamaş.

Fotbalistul a explicat şi eliminarea sa din minutul 44 al partidei cu Internaţional Curtea de Argeş, pe care o consideră ca fiind incorectă. "Dacă trebuia să mă elimine, trebuia să o facă imediat după contact, nu să fie influenţat de strigătele acelui jucător. L-am călcat, a văzut toată ţara, dar nu a fost intenţie, l-am călcat din inerţie. Dacă ar fi apucat să paseze în acea fază şi ei marcau, atunci conducerea mi-ar fi reproşat golul. Nu meritam să fiu eliminat", a afirmat acesta.

Tamaş susţine că nu e supărat de faptul că Răzvan Lucescu nu l-a convocat la naţională şi pune totul pe seama evoluţiei slabe din sezonul trecut. "Nu sunt supărat că nu sunt la Budapesta, dacă voi merita, atunci voi fi şi eu convocat la naţională. Probabil mi se trage de la campionatul mai slab făcut de mine anul trecut", a conchis fundaşul.

Dinamo a obţinut un singur punct în primele două etape ale acestui sezon, după ce a remizat cu Universitatea Craiova, scor 0-0, şi a fost învinsă pe teren propriu de nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, scor 0-1. În runda a treia, formaţia din Ştefan cel Mare se va deplasa la Piatra Neamţ, unde va întâlni tot o nou-promovată, Ceahlăul.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite