FOTBAL: Sichitiu: ''Nu mă dezvinovăţesc, dar trebuie să fac nişte precizări''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sichitiu: ''Nu mă dezvinovăţesc, dar trebuie să fac nişte precizări''
FOTBAL: Sichitiu: ''Nu mă dezvinovăţesc, dar trebuie să fac nişte precizări''

Directorul general al clubului Rapid Bucureşti, Grigore Sichitiu, face unele precizări pe site-ul oficial al clubului, după ce într-un cotidian de sport a apărut un articol în care se sugerează că acesta ar fi colaborat cu organele de securitate. Sichitiu precizează că nu se dezvinovăţeste în acest fel, pentru că nu ar avea de ce, informează Agerpres.

''Din capul locului, vreau să se reţină că nu intenţionez să mă dezvinovăţesc, pentru că nu am de ce. Am lucrat foarte mulţi ani alături de nume importante ca Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu, pe lângă echipa naţională, am reprezentat România, timp de 10 ani, într-o comisie ştiinţifică în domeniul sportului, am participat la Jocuri Mondiale Universitate, la Campionate Mondiale şi Europene, la mai multe niveluri.

Mă simt foarte liniştit, n-am nicio implicare în ceea ce se sugerează. Dacă cineva aduce drept dovadă un singur rând scris de mine pentru Securitate, mă spânzur în Piaţa Revoluţiei! Mâine o să organizez o conferinţă de presă în care o să clarific multe dintre răutăţile apărute la adresa oamenilor din fotbal.

Nu credeam că a învăţa o limbă străină, a participa la programe de dezvoltarea fotbalului înseamnă a deveni un obiectiv folosit fără ştirea mea. Trebuie să se ştie că sunt singurul conducător din fotbal anchetat şi dat afară pentru că mi-a rămas un sportiv în străinătate.

Dacă aş fi colaborat cu ei, m-ar mai fi dat afară? Tocmai că nu, de aceea am şi fost executat! Cât despre aşa-zisa condamnare, eu n-am fost în viaţa mea la un tribunal! Dar, dacă mi-au fabricat un dosar penal, e clar că se poate fabrica orice! Iar legat de soţia mea, mai toate profesoarele care erau trimise să lucreze la ţară îşi aranjau, dacă aveau posibilitatea, să lucreze într-un inspectorat sau la Paşapoarte, aşa cum a fost cazul soţiei mele.

Una e să lucrezi acolo şi cu totul altceva să colaborezi cu cine ştie cine. Repet, mă simt împăcat şi nu-mi fac griji în privinţa viitorului meu!'', declarată Sichitiu pe site-ul clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite