FOTBAL: Capello: "Nu suntem încă calificaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a Angliei a câştigat cu 6-0 partida de miercuri seară cu Andorra, iar prima reprezentativă mai are nevoie de doar 3 puncte pentru a se califica la CM 2010, însă Capello susţine că nu este încă momentul să se bucure, informează Reuters.

Anglia a câştigat toate cele 7 meciuri din grupă şi are nevoie de încă 3 puncte pentru a se califica la turneul final al Campionatului Mondial, competiţie care va avea loc în Africa de Sud.

"Calificarea este încă prea departe, însă am fost foarte puternici în acest meci. Am avut două ocazii de gol înaintea reuşitei lui Rooney. Când joci cu o echipă nu foarte puternică trebuie de fiecare dată să câştigi înapoi balonul, iar noi am făcut acest lucru", a spus selecţionerul Fabio Capello.

Rooney a înscris de două ori şi a ajuns la 24 de reuşite pentru naţionala Angliei, devenind primul fotbalist după Gary Lineker, care a marcat 10 goluri în partide oficiale pentru Anglia într-un sezon.

Căpitanul John Terry l-a lăudat pe David Beckham, care a fost pentru a o suta oară titular în cele 112 meciuri disputate în tricoul naţionalei. "Unele dintre pasele lui au fost printre cele mai bune pe care le-am văzut. Sunt încântat că el este în echipă şi sunt sigur că lumea care a fost la meci, în ciuda grevei de la metrou, a fost fericită cu ceea ce a văzut", a spus Terry.

Clasamentul Grupei 6: 1. Anglia 21p (7j), 2. Croaţia 11p (6j), 3. Ucraina 11p (6j), 4. Belarus 9p (5j), 5. Kazahstan 3p (7j), 6. Andorra 0p (7j).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite