Nihat i-a scos pe turci în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii selecţionerului Fatih Terim şi-au înnebunit de bucurie fanii după meciul de poveste câştigat, duminică seară, cu 3-2 în faţa selecţionatei cehe. Conduşi cu 2-0 în

Fotbaliştii selecţionerului Fatih Terim şi-au înnebunit de bucurie fanii după meciul de poveste câştigat, duminică seară, cu 3-2 în faţa selecţionatei cehe.

Conduşi cu 2-0 în minutul 75, "ienicerii" şi-au revenit miraculos şi au marcat de trei ori în ultimul sfert de oră al meciului.

Arda Turan şi Nihat cu o "dublă" au fost artizanii unei victorii istorice. "Am un mesaj pentru ţara noastră şi vreau să le spun oamenilor de acasă: ieşiţi în stradă, mergeţi şi sărbătoriţi această victorie, profitaţi de moment!

Lumea îşi va aduce aminte de noi", a spus antrenorul Fatih Terim. Jucătorii turci au fost felicitaţi de preşedintele Turciei, Abdullah Gul, şi de premierul Recep Erdogan.

La Istanbul s-au tras focuri de armă

Victoria contra Cehiei a fost sărbătorită în diverse moduri. Câteva mii de persoane au invadat piaţa Taksim din Istanbul, în care s-au auzit focuri de armă trase în aer, artificii şi claxoane. La Geneva, aproximativ 100 de fani turci au devastat un bar, provocând pagube de 5.000 de euro.

Suporterii au spart două televizoare şi s-au luat la bătaie cu poliţiştii, fiind cu greu dispersaţi de forţele de ordine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite