Niculescu, ce-a fost şi ce-a ajuns!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu, ce-a fost şi ce-a ajuns!
Niculescu, ce-a fost şi ce-a ajuns!

Din idolul tribunelor, Claudiu Niculescu a devenit acum un obişnuit al băncii de rezerve. Dovada: în acest sezon, atacantul a bifat doar 48 de minute din totalul celor 660 şi n-a fost niciodată titular!

Cuplul N&D e deja istorie în „Ştefan cel Mare”. Dănciulescu a plecat la Hercules Alicante, iar „Clau-gol” nu mai e băgat în seamă. Cei doi au un lucru în comun: nu sunt pe placul antrenorului Dario Bonetti. Tocmai de aceea, „Corbul” a lăsat Dinamo pentru Liga a II-a spaniolă, iar Niculescu a intrat în cea mai neagră perioadă din cariera sa.

Umilit în cehia

Primele semnale care au arătat că zilele lui N&D în „Groapă” sunt numărate au apărut în perioada de pregătire. Apoi, a început campionatul, iar „Clau-gol” a devenit un client al băncii de rezerve. Totul a culminat la partida cu Internaţional Curtea de Argeş, când deşi era apt de joc, Niculescu a fost lăsat în afara lotului. A urmat o nouă umilinţă pentru fostul golgheter al „câinilor” în returul cu Slovan din Liga Europa.

Deşi în Cehia Bonetti a trimis echipa a doua pe teren, cu nume precum Molinero, Zie Diabate şi Kone în primul „11”, Niculescu a început partida pe bancă, iar în derby-ul cu Steaua n-a bifat niciun minut.

Niculescu în acest sezon

Competiţie    Advesar    Minute jucate
Liga I    U. Craiova    4
Liga I    Internaţional
Curtea de Argeş    0
Liga I    Ceahlăul    21
Liga I    CFR Cluj    0   
Liga I    Steaua    0
Liga    Slovan    8   
Europa    Liberec (tur)
Liga    Slovan    15
Europa    Liberec (retur)
Total: 48 de minute jucate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite