Dinamo - Rapid 1-1 / Claudiu Niculescu trăieşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo - Rapid 1-1 / Claudiu Niculescu trăieşte!
Dinamo - Rapid 1-1 / Claudiu Niculescu trăieşte!

Veteranul lui Dinamo a salvat echipa „câinilor“ printr-un gol marcat în ultimul minut. Operaţia reuşită, pacientul respiră! Cam astfel s-ar putea sintetiza partida de aseară, din „Ştefan cel Mare“, din punctul de vedere al „câinilor“.

Mai citeşte şi:


Cum o fi mai bine? Să participi în Liga Europa, dar să rişti competiţia internă, sau să lipseşte din cupe şi să te concentrezi pe campionat? Dinamo e acolo, în Divizia B a Europei, dar asta a costat-o aseară. „Câinii” au intrat pe teren cu moralul la pământ, iar înjurăturile suporterilor n-au făcut altceva decât să le îngroape şi mai mult psihicul.

Rapidiştii atât au aşteptat. O şansă să zburde pe teren. Veniţi după o săptămână în care nu i-a deranjat nimeni, oamenii lui Manea au alergat din start şi, în minutul trei, Ioniţă a marcat de la nivelul gazonului, profitând de o neînţelegere între portarul Curcă şi Moţi.

Apoi, giuleştenii s-au băgat „la cutie”. Au aşteptat replica lui Dinamo. Niculescu a vrut să marcheze din lovitură liberă, însă pe „Clau-gol”  amintirile îl cam „chinuiesc”. Faza primei reprize a creat-o Adrian Cristea. „Prinţul” s-a jucat cu vreo trei adversari şi, când era mai uşor, doar cu Bornescu în faţă, a şutat în tribună.

Tamaş a fost pedepsit la pauză

La pauză, cuplul Dinu-Ţălnar a detectat „trădătorul”. Antrenorii lui Dinamo au făcut o schimbare în defensivă, nu pentru a „ţine” de rezultat, ci pentru că Tamaş, înlocuit cu Goian, avea un respect nemăsurat pentru puştiul Ioniţă.

Dinamo s-a mai dezmeticit. A rezolvat relativ repede problemele din apărare şi a aruncat mingea în faţă. Acolo, „ghinion de neşansă”! Niculescu a dat cu „capul” în bară, Andrei Cristea n-a băgat-o în aţe nici cu poarta goală, iar Bornescu şi-a găsit tocmai în faţa „câinilor”  flămânzi după reabilitare să facă cel mai bun meci al său de când a venit în Giuleşti. Până în ultimul minut de joc, când Claudiu Niculescu a demonstrat că încă n-a venit momentul retragerii şi a înscris cu un şut sec din marginea careului. Gol, egal, Dinamo a scăpat de ruşine.


Daniel Niculae, în galeria Rapidului

image

Daniel Niculae, venit în ţară pentru meciul amical al echipei naţionale împotriva selecţionatei Poloniei, a urmărit partida din mijlocul galeriei giuleştene. „Îmi doresc ca Rapidul să ia titlul în acest sezon“, a mărturisit atacantul lui Auxerre, care a preferat să stea alături de suporteri, decât în tribuna oficială.


image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite