Niculae se judecă pentru banii pe facturi cu Inverness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Niculae simte proverbiala zgârcenie scoţiană pe propria piele şi la trei ani după ce a plecat de la Inverness Caledonian. Atacantul român a dat în judecată clubul britanic pentru o creanţă de 90.000 de lire sterline, bani care i-au fost solicitaţi pentru plata anumitor cheltuieli.

Avocaţii celor două părţi au susţinut marţi o videoconferinţă, în care au dezbătut termenii procesului, iar la întrunirea de 10 minute a fost permis inclusiv accesul presei. Fotbalistul, acum la gruparea elenă Kavala, se va înfăţişa în faţa completului de judecată în luna mai a acestui an, după cum a anunţat avocatul acestuia. Până atunci, Niculae a depus într-un cont suma de bani disputată, drept garanţie.

Românul a mai avut un litigiu cu Invernes, soluţionat în luna decembrie, atunci când Curtea de Arbitraj Sportiv (CAS) a decis că scoţienii nu trebuie să îi achite lui "Săgeată" compensaţii în valoare de 130.000 de lire sterline, deoarece s-a dovedit faptul că nu a fost dat afară, ci a plecat de bunăvoie la Dinamo, în 2008, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite