Borcea: "Niculae se întoarce luni la Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea: "Niculae se întoarce luni la Dinamo!"
Borcea: "Niculae se întoarce luni la Dinamo!"

Acţionarul lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, vineri, că transferul lui Marius Niculae la Terek Groznîi nu se va mai perfecta, jucătorul urmând a reveni începând de săptămâna viitoare la antrenamentele echipei din Ştefan cel Mare.

"Nu-l puteam transfera pe Marius Niculae pe orice sumă la Terek Groznîi. Jucătorul se va întoarce de luni în cantonamentul lui Dinamo. O să fim mai puternici prin reîntoarcerea lui Niculae, dar vor urma vremuri grele pentru club. Prin ratarea transferului, Dinamo pierde două milionae de euro. Terek nu a vrut să plătească TVA-ul", a declarat Borcea, la Sport.ro. Atacantul lui Dinamo, Marius Niculae, a părăsit săptămâna trecută cantonamentul roş-albilor din Franţa, pentru a merge să negocieze contractul cu echipa cecenă.

În altă ordine de idei, oficialul dinamovist a dat asigurări ca antrenorul italian Dario Bonetti va rămâne în funcţie indiferent de rezultatele din pregătiri: "Sub nicio formă Bonetti nu este în pericol. Pe noi nu ne interesează rezultatele din meciurile amicale. Cu el pe bancă va începe Dinamo campionatul, indiferent de rezultatele din partidele de verificare", a conchis Borcea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite