Niculae, bani mai puţini în liga a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Niculae a decis să accepte diminuarea salariului şi să rămână astfel la AS Monaco, echipă ce a retrogradat în Ligue 2. Astfel, atacantul de 28 de ani, care câştiga 80.000 de euro net pe lună, a acceptat să ia de acum încolo cu 50 la sută mai puţin.

La finalul sezonului trecut, Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa a dat o dispoziţie prin care formaţiile retrogradate pot propune fotbaliştilor înjumătăţirea contractelor. Dacă Niculae a acceptat acest lucru, fundaşul Laurent Bonnart nu a fost de acord, astfel că va pleca de la echipă.

A fost dorit de Rapid

„Nico" a venit la Monaco în iunie 2010, dar a prins foarte rar prima echipă. Chinuit de accidentări, el a evoluat în numai 17 partide, perioadă în care a marcat patru goluri. Niculae mai are contract cu Monaco pentru încă doi ani. „Este un gest frumos. Nu ştiu dacă sezonul trecut chiar a meritat acel salariu de 80.000 de euro pe lună, dar sper să se revanşeze faţă de noi în noua ediţie de campionat", a scris site-ul suporterilor lui Monaco. În această vară s-a speculat că Daniel Niculae va ajunge la Rapid, dar oficialii din Grant au negat această variantă, mai ales că nu-i puteau oferi atacantului decât 300.000 de euro pe an. „În România, nu poate ajunge la nicio echipă. La ce venit are la Monaco, nu poate să-l plătească nimeni din România. N-ar lua aici nici 25 la sută din cât câştigă în Franţa", a spus preşedintele Dinu Gheorghe, la sfârşitul lunii iunie. 

40 de mii de euro va câştiga Daniel Niculae în fiecare lună la Monaco potrivit noului acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite