FOTBAL: Nicolo Napoli e sigur că Astra nu va retrograda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Nicolo Napoli e sigur că Astra nu va retrograda
FOTBAL: Nicolo Napoli e sigur că Astra nu va retrograda

Antrenorul Nicolo Napoli a fost prezentat oficial marţi de Astra Ploieşti şi a declarat că principalul obiectiv, rămânerea în prima ligă, este realizabil.

"Sunt mulţumit de această ofertă tentantă. Am urmărit echipa la ultimul meci şi am văzut că are potenţial şi calitatea jocului se poate îmbunătăţi. Dorinţa esenţială este de a ne menţine în prima ligă. Sunt sigur că Astra nu va retrograda, pot pune pariu", a declarat marţi Nicolo Napoli.

Tehnicianul a spus că meciul cu Rapid, din următoarea etapă, va fi unul special pentru echipa sa, însă a atras atenţia că jucătorii săi nu trebuie să îi supraestimeze pe giuleşteni.

Fostul antrenor al Craiovei a declarat că are nevoie de câteva transferuri ale unor jucători valoroşi pentru a întări echipa şi a anunţat că îşi doreşte să aibă şi la Astra succesul pe care l-a avut în Bănie, pentru că "Ploieştiul are nevoie de o echipă în prima ligă".

Prezent la prezentarea italianului, preşedintele CA, Nicolae Manea, a explicat motivul pentru care Astra a optat pentru Nicolo Napoli. "Ne-am gândit la Nicolo Napoli fie şi pentru că a construit Universitatea Craiova, care are şi acum structura făcută de el", a spus Manea, care a anunţat că Astra este în discuţii cu o serie de jucători valoroşi.

Italianul Nicolo Napoli este începând de joi noul antrenor al formaţiei Astra Ploieşti, el semnând un contract valabil pe un sezon cu opţiune pe încă un an. Napoli l-a înlocuit pe banca tehnică a echipei pe Ion Moldovan, după ce oficialii clubului prahovean au fost nemulţumiţi de debutul în noul sezon al formaţiei ploieştene, aceasta reuşind să acumuleze doar două puncte în trei etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite