Îi vrea pe Nicoliţă şi Tănase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îi vrea pe Nicoliţă şi Tănase
Îi vrea pe Nicoliţă şi Tănase

Urziceniul a remizat ieri, 2-2, cu divizionara secundă Petrolul, iar antrenorul campioanei, Dan Petrescu, s-a declarat dezamăgit de rezultat.

 “Vrem să câştigăm orice meci, chiar dacă e vorba doar de un amical. Acum avem o presiune mult mai mare din punct de vedere al rezultatelor, e clar că nu ne poate mulţumi evoluţia noastră, mai ales că am jucat împotriva unei echipe de divizia B. Nu e o problemă că am făcut 2-2, poate era mai bine chiar să fi pierdut”, a spus tehnicianul.

Amicale cu Rangers şi Celtic

Urziceniul va ajunge mâine în Scoţia pentru un cantonament de 12 zile, unde şi-a programat meciuri de verificare cu Celtic (18 iulie) şi Rangers (20 iulie).

Dan Petrescu este îngrijorat de faptul că Unirea nu a reuşit încă să se întărească în vederea meciurile din grupele Ligii Campionilor. Singurul transfer important reuşit de ialomiţeni până în acest moment este cel al lui Sorin Paraschiv. “Căutăm să ne întărim, ne-ar mai trebui trei sau patru jucători până la începutul campionatului, pentru că altfel vom avea probleme mari.

Nu avem bani să-i ofertăm pe Nicoliţă sau pe Cristi Tănase, însă, dacă ar veni sub formă de împrumut, i-am lua imediat. Totuşi, nu cred că echipele lor sunt de acord să ne întărească pe noi“, a precizat “Bursucul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite