Nicolae Dică şi-a reziliat contractul cu turcii de la Manisaspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Dică
Nicolae Dică

Clubul Manisaspor a anunţat, pe site-ul oficial, că a reziliat contractul mijlocaşului Nicolae Dică, de comun acord cu jucătorul român, care evolua în campionatul Turciei sub formă de împrumut de la Catania.

Potrivit cotidianului Milliyet, preşedintele clubului, Kenan Yarali, a declarat că Dică nu a reuşit să se adapteze la Manisaspor. "Antrenorul ar fi valorificat randamentul lui Dică dacă acesta ar fi fost suficient de bun. Jucătorul a fost eficient doar în meciul de Cupă cu Sivasspor şi a făcut ca Manisaspor să ajungă în grupe. Însă nu a fost de ajuns.

Avem jucători mai valoroşi decât el. De aceea am reziliat contractul de comun acord cu el şi ne-am despărţit. Oricum era venit sub formă de împrumut. Am făcut concesii atât noi cât şi Dică în privinţa banilor. Oricum, el nu a vrut primele de meci",  a spus Yarali.

Nicolae Dică a semnat, în luna iulie, un contract pe un sezon cu Manisaspor, la care a evoluat până în iarnă sub formă de împrumut de la gruparea italiană Catania, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite