Nicolae Badea: „Tamaş poate să bea şi două sticle de vin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi după partida cu Rapid conducătorul roş-albilor a pus tunurile pe fundaşul împrumutat de la Auxerre, ieri, omul numărul 1 din „Ştefan cel Mare” a schimbat foaia. Badea l-a absolvit pe Tamaş de orice vină şi a dat asigurări că fotbalistul poate să bea liniştit întrucât e tânăr şi se reface repede!

„Adevărul”: Ganea a spus că Tamaş a servit trei pahare de vin, dar jucătorul spune că a fost unul singur. Cât a băut de fapt?

Nicolae Badea: Chiar dacă a băut trei pahare de vin, însemna că a consumat 250-300 de mililitri de alcool. Şi, oricum, fiecare jucător are dreptul la un pahar de vin după masă. Le dă doctorul pentru că intră în reţeta de alimentaţie a echipei. Cred că se întâmplă şi la alte cluburi, e o banalitate. Dacă Tamaş a băut trei pahare, înseamnă că a servit cu două mai multe faţă de ceilalţi jucători.

Deci, nu e ceva grav?

Masa a avut loc înainte să ajung eu în cantonament sâmbătă seară. Când am ajuns acolo, am discutat cu mai multe persoane, inclusiv cu Ţălnar, şi nimeni nu mi-a spus că Tamaş a băut mai mult ca restul colegilor săi. Atenţie: totul s-a întâmplat cu 24 de ore înaintea meciului! Nu s-a consumat alcool în timpul jocului, deci, Tamaş putea să bea şi două sticle pentru că, la 26 de ani cât are el, organismul se reface repede.

Totuşi, se pare că cele trei pahare de vin au influenţat negativ prestaţia lui Tamaş pe teren. El însuşi a recunoscut că nu s-a putut concentra în timpul meciului cu Rapid, a gafat la golul lui Ioniţă şi a cerut să fie schimbat la pauză...

Nu paharele de vin au dus la eroarea de la gol, iar schimbarea a cerut-o pentru că îi era frică să nu greşească din nou.

Riscă Tamaş vreo sancţiune?

Dacă ar fi fost ceva grav, trebuiau luate măsuri imediat, nu acum, după meci.

Şi Borcea îl încurajează

Un alt acţionar al roş-albilor a sărit şi el în ajutorul fundaşului. “Gabi a renunţat la 500.000 de euro şi a rămas la Dinamo, în loc să meargă la Standard. S-a spus că a băut trei pahare de vin înaintea meciului cu Rapid? Nu ştiu ce înţelegeţi voi prin pahare, fiindcă noi avem nişte păhărele la Săftica. Oricum, Tamaş dacă bea două nopţi şi nu doarme, tot e mai bun decât toţi fundaşii centrali din România”, a spus Borcea la Digi Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite