Nicolae Mitea, arma secretă a lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al lui Ajax Amsterdam are şanse mari să joace astăzi la Braşov, unde în 2003 a făcut un meci aproape perfect. Înainte de meciul de astăzi, Mircea Rednic şi Răzvan Lucescu au îngropat securea războiului.

Mircea Rednic, tehnicianul lui Dinamo, se confruntă cu probleme de efectiv înainte de disputa cu Braşovul lui Răzvan Lucescu (GSPTV, 14.00).

După înfrângerea cu Unirea Urziceni, întâlnirea de la Braşov se anunţă una extrem de disputată.

”Este un meci foarte important pentru noi, vrem primul loc. Braşovul este o echipă organizată, cu un antrenor bun. Ambiţia şi determinarea lor vor conta în această partidă. Sper să înscriem.

Şi cu Unirea dacă marcam, altfel era rezultatul”, a declarat Rednic, care în ultimele sezoane se contrase dur cu antrenorul braşovenilor, Răzvan Lucescu.

Amintiri plăcute de la Braşov

Pentru partida cu stegarii, în prima echipă a alb-roşilor va reveni şi Nicolae Mitea, care suferise o contractură la un meci al lui Dinamo II.

”Acum sunt refăcut sută la sută. M-am pregătit cu echipa în toate aceste zile. Sper să intru şi să dau totul pentru echipă. Ne va fi foarte greu la Braşov. Şi ei, şi noi avem nevoie de cele trei puncte.

Ei au avut atâtea egaluri la rând, noi am pierdut primul loc. Sperăm să câştigăm până la urmă”, ne-a mărturisit Nicolae Mitea, care a jucat ultima oară pentru echipa lui Rednic în ultimele 10 minute ale meciului de la Timişoara, scor 0-3.

Înainte de transferul la Ajax în 2003, „Nicky“ a reuşit un meci mare în faţa grupării de sub Tâmpa. S-a terminat 2-2, dar cel care avea atunci doar 18 ani a dat o pasă de gol şi a scos o lovitură de la 11 metri.

”Îmi aduc aminte că era o partidă pe final de campionat. Era Nea Ando antrenor, nu? Acum este cu totul şi cu totul altceva. Multe echipe au avut probleme la Braşov”, ne-a declarat fotbalistul, care s-a reîntors în această vară în Groapă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite