FOTBAL: Nicolae Badea spune că antrenorul Dario Bonetti rămâne la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Nicolae Badea spune că antrenorul Dario Bonetti rămâne la Dinamo
FOTBAL: Nicolae Badea spune că antrenorul Dario Bonetti rămâne la Dinamo

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, după meciul cu Slovan Liberec, întrerupt în minutul 87, la scorul de 2-0 în favoarea cehilor, că antrenorul Dario Bonetti va rămâne în continuare pe banca roş-albilor, deoarece vinovaţi de rezultat sunt jucătorii.

"Evident că Dario Bonetti îşi va continua programul pe care l-am început", a spus Badea, la Sport.ro. Oficialul consideră că vina pentru rezultat aparţine jucătorilor, nu antrenorului: "Nu cred că Bonetti este vinovat pentru rezultat, ci jucătorii care au intrat în teren şi care au evoluat aşa cum au evoluat. Au greşit mult şi au fost apatici. Ca imagine şi ca randament sportiv, astăzi a fost un dezastru. Banca tehnică a pregătit în mod cert altfel acest meci, nu aşa cum s-a disputat".

Badea a anunţat că salariile jucătorilor vor fi micşorate: "În cazul în care se va rata calificarea, se vor reduce salariile, pentru că una dintre sursele de venit era participarea în grupele Ligii Europa".

Referitor la incidentele de la finalul meciului, preşedintele lui Dinamo a afirmat: "E o seară mai mult decât tristă, un rezultat sportiv inacceptabil şi o reacţie a suporterilor care a umplut paharul dezamăgirii. Au avut un comportament mai mult decât jalnic. Sancţiunea se va da în funcţie de raportul oficialilor UEFA prezenţi la meci şi al forţelor de ordine. Lucrurile sunt atât de evidente, încât nici nu mai merită comentate".


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite