Nicolae Badea îi ia apărarea lui Rednic: "Nu el a pierdut campionatul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că nu îl consideră pe Mircea Rednic principalul vinovat pentru pierderea titlului, ci pe toţi cei care înseamnă Dinamo, acţionari, staff tehnic şi toţi jucătorii au fost responsabili pentru ratarea campionatului.

"Vom discuta săptămână viitoare situaţia echipei şi a antrenorului Mircea Rednic. Vom analiza cu dânsul acest an competiţional. Nu Rednic a pierdut acest campionat, ci Dinamo l-a pierdut. El este sub contract cu Dinamo şi este antrenorul echipei. Mă abţin să spun ce şanse are să mai rămână şi în sezonul viitor", a declarat Badea.

După partida pierdută pe teren propriu cu FC Braşov, scor 0-2, eşec ce a dus la ratarea matematică a titlului în acest sezon, Vasile Turcu l-a criticat vehement pe tehnicianul Mircea Rednic, totodată cerându-i acestuia să îşi dea demisia. Însă, antrenorul a declarat că nu doreşte să plece de la Dinamo şi aşteaptă o decizie a Consiliului de Administraţie în privinţa viitorului său pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

Contractul lui Mircea Rednic cu Dinamo expiră în vara lui 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite