FOTBAL: Nicolae Manea: "Am luat trei puncte capitale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Nicolae Manea: "Am luat trei puncte capitale"
FOTBAL: Nicolae Manea: "Am luat trei puncte capitale"

Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, după victoria cu FC Vaslui, că jucătorii giuleşteni au câştigat o partidă capitală împotriva unui adversar foarte bun care, după părerea sa, se va bate la titlu în acest sezon.

"A fost un meci frumos, cu de toate. Am meritat această victorie, jucătorii au adus 3 puncte capitale. Vasluiul se va bate la titlu în acest an, dar noi am fost mai buni. Trebuie să ne mobilizăm cu Craiova în etapa viitoare pentru a nu pierde plutonul fruntaş. Cred că ar fi bun şi un punct în Bănie", a spus Manea, care a venit în locul lui Viorel Hizo la conferinţa de presă de după meci şi a lăudat maniera de arbitraj a lui Augustus Constantin: "Nu avem ce să-i reproşăm centralului după acest meci, nu s-au făcut greşeli mari".

Oficialul rapidist a vorbit şi despre situaţia tehnicianului Viorel Hizo pe banca tehnică a alb-vişiniilor: "Hizo trebuie să reziste, nu avem ce să facem, toţi trebuie să rezistăm acestei presiuni".

La rândul său, tehnicianul oaspeţilor, Cristian Dulca, este de părere că, după ocaziile avute, echipa sa nu merita să piardă: "A fost un meci nebun şi am avut o şansă mare să câştigăm. Sunt dezamăgit că de la 1-0 şi 2-1 pentru noi, am fost egalaţi şi apoi învinşi. După aspectul jocului şi ocaziile avute meritam cel puţin un punct. Am luat goluri nepermise din faze fixe, băieţii au luptat, dar au fost şi greşeli personale. Din câte am înţeles, la eliminarea lui Bălace, Herea a faultat şi nu invers. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar în a doua repriză s-au dat multe faulturi care nu au fost".

Dulca a mai afirmat că a venit să câştige în Giuleşti, chiar dacă în trecut, pentru 4 ani şi jumătate, a apărat culorile grupării de sub Podul Grant: "Nu a fost un meci special pentru mine, faptul că am câştigat aici o cupă şi un campionat în patru ani şi jumătate e important pentru mine, dar am venit să câştig. Îl felicit pe Iencsi că joacă şi la vârsta asta, mi s-a părut ciudat că eu eram pe bancă şi el în teren".

Finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a declarat la finalul meciului că după evoluţia nebună a jocului oricare dintre echipe putea să tranşeze meciul: "Un meci care nu s-a terminat cum trebuia pentru noi, puteam şi noi câştiga acest meci, dar ăsta e fotbalul".

Echipa antrenată de Viorel Hizo a învins, duminică, pe teren propriu, pe FC Vaslui, scor 3-2, într-un meci în care Ovidiu Herea a punctat de două ori, iar ambele reuşite ale grupării moldovene i-au aparţinut lui Nemanja Jovanovic. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite