"Nico", eliminat din Cupa Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Niculae nu a avut noroc în meciul cu PSG
Daniel Niculae nu a avut noroc în meciul cu PSG

AJ Auxerre, echipa la care joacă atacantul român Daniel Nicuale, a fost eliminată aseară de Paris Saint Germain din sferturile de finală ale Cupei Franţei.

Meciul disputat la Auxerre s-a încheiat 0-0, scor care s-a menţinut şi după cele două reprize de prelungiri. PSG s-a impus în cele din urmă cu 6-5 la loviturile de departajare.

Daniel Niculae a fost titular şi a fost schimbat ăn minutul 84. Atacantul român a fost aproape să marcheze un gol fabulos în prima repriză, dar s-a opus fostul portar al Rapidului Edel Apoul Bete, titular între buturile parizienilor.

 "Niculae putea să înscrie golul anului cu un lob de la 40 de metri, dar mingea a fost scoasă în ultimul moment pe portarul Edel", a notat site-ul clubului Auxerre. Meciul s-a disputat cu porţile închise, din pricina suspendării terenului echipei gazdă.

Edel a fost eroul lui PSG şi la penalty-uri, apărând şutul lui Quercia şi facilitând astfel calificarea parizienilor.

În plus, Auxerre a acuzat şi o gravă greşeală de arbitraj. "O eliminate total incorectă. Privaţi abuziv de proprii fanii, Auxerre nu a primit un penalty în finalul meciului", a notat site-ul lui Auxerre.

Tot aseară, modesta echipă de amatori US Quevilly, din liga a patra, s-a calificat în semifinalele competiţiei după ce a eliminat echipa Boulogne, din prima ligă franceză!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite