FOTBAL: Bonetti: "Niciunul dintre cele două cartonaşe roşii nu se justifică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bonetti: "Niciunul dintre cele două cartonaşe roşii nu se justifică"
FOTBAL: Bonetti: "Niciunul dintre cele două cartonaşe roşii nu se justifică"

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat vineri că cele două eliminări ale jucătorilor săi în meciul cu Internaţional au fost nejustificate şi au influenţat decisiv rezultatul meciului.

"Este greu să joci când ai două eliminări venite atât de repede. Este clar că în aceste condiţii echilibrul nu poate fi păstrat. Niciunul dintre cele două cartonaşe roşii nu sunt justificate. Dacă jucam 11 la 11 era clar că am fi reuşit să câştigăm această partidă", a declarat vineri antrenorul dinamovist Dario Bonetti, care şi-a exprimat regretul pentru dezamăgirea provocată fanilor de această înfrângere.

Supărat pe prestaţia lui Theodor Crăciunescu, italianul a mai adăugat: "Fotbalul e frumos, dar după acest meci nu mai pot spune asta. Eu îi apăr pe arbitri de fiecare dată, ştiu că fac o muncă grea, însă în seara asta nu mai pot spune la fel. Când ai atâţia ani de fotbal în spate îţi dai seama când arbitrul greşeşte".

În ciuda faptului că au jucat în inferioritate, tehnicianul nu le-a găsit elevilor săi circumstanţe atenuate pentru primirea golului, criticându-i pentru modul în care au gestionat jocul la acel corner. "Golul primit a fost un cadouă făcut adversarilor. La acea faxă fixă nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat, lucrurile erau stabilite, fiecare jucător îşi cunoştea sarcinile", a spus Bonetti.

Tehnicianul a explicat că înlocuirea lui Dănciulescu cu Moţi după prima eliminare a fost o schimbare tactică şi a apreciat că, deşi în inferioritate, elevii săi au făcut un joc defensiv bun "şi aşa, fără doi jucători, am fi putut schimba soarta meciului, dacă am fi marcat din situaţiile pe care le-am avut", a mai spus italianul.

Cât priveşte adversara Slovan Liberec, din Liga Europa, tehnicianul s-a declarat rezervat: "Consider că toţi adversarii sunt dificili, pentru că toate echipele din Europa sunt organizate foarte bine. Trebuie să culegem cât mai multe informaţii, pentru a vedea mai întâi la ce nivel este această echipă".

Dinamo a fost învinsă vineri pe teren propriu de nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, scor 0-1, dinamoviştii jucând meciul în inferioritate, după eliminările lui Dragoş Grigore şi Gabi Tamaş. Internaţional a marcat unicul gol în min 57, când Florin Popa a reluat în plasă cu o lovitură de cap sub bară, după un corner executat de pe partea stângă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite