FOTBAL: Horoba: "Niciun jucător de la Gaz Metan nu are nici măcăr o răceală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Horoba: "Niciun jucător de la Gaz Metan nu are nici măcăr o răceală"
FOTBAL: Horoba: "Niciun jucător de la Gaz Metan nu are nici măcăr o răceală"

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat, marţi, la Sport.ro, că niciun jucător de la echipa ardeleană nu are probleme de sănătate, după ce Cornel Buta, de la Poli Iaşi, cea mai recentă adversară din Liga I, a fost diagnosticat cu virusul AHN1.

"Nu este niciun caz la Mediaş, nici măcar că o banală răceală. La noi nu s-a semnalat nimic, dacă va apărea ceva îi vom informa pe cei competenţi. Nu cred că am fi cerut amânarea meciului, chiar dacă am fi ştiut de cazul de la Iaşi", a declarat Horoba.

Jucătorul Cornel Buta de la Politehnica Iaşi a fost diagnosticat cu virusul AH1N1, fiind primul fotbalist din Liga I bolnav de gripă porcină, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele clubului, Cristian Stărică. "Cornel Buta a fost diagnosticat ca purtător al virusului AH1N1. Jucătorul s-a simţit foarte rău săptămâna trecută şi a făcut un control la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Acum, Cornel se simte mult mai bine, dar el rămâne purtător al acestui virus. Ţinând cont că alţi şase jucători au acuzat stări febrile şi că au stat împreună cu Buta în cantonament, s-ar putea ca şi ei să se fi infectat cu acelaşi virus", a spus Stărică.

Fundaşul a evoluat ultima oară într-un meci oficial la 1 noiembrie, în întâlnirea cu Dinamo, disputată la Iaşi, în etapa a XII-a Ligii I. Buta a intrat pe teren în minutul 65, în locul lui Adrian Ilie.

Ceilalţi şase jucători suspecţi de gripă porcină sunt Cristian Constantin, Stojan Ignatov, Adrian Ilie, Ibrahima Balde, Bogdan Străuţ şi Viorel Frunză, dintre aceştia primii trei fiind pe teren la partida cu Gaz Metan, disputată, vineri, la Mediaş, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Liga I este întreruptă până 20 noiembrie, deoarece echipa naţională va disputa, sâmbătă, la Varşovia, un amical cu reprezentativa Poloniei. Săptămâna viitoare, marţi, miercuri şi joi, sunt programate meciurile din sferturile de finală ale Cupei României. Poli Iaşi are programat următorul meci în Liga I la 20 noiembrie, cu Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite