VIDEO: Neymar a refuzat-o pe Chelsea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puştiul-minune al fotbalului brazilian, Neymar, a refuzat oferta celor de la Chelsea şi a acceptat să semneze un nou contract, mai avantojos din punct de vedere financiar cu Santos.

Conform "Daily Mail", englezii ofereau celor de Santos în jur de 28 de milioane de lire, iar fotbalistului în vârstă de 18 ani i-ar fi dat un salariu anual de 3,3 milioane de euro.

În ciuda sfaturilor pe care le-a primit şi a insistenţelor familiei, care ar fi preferat ca el să plece în Anglia, Neymar a fost de părere că estre încă prea tânăr pentru a pleca din Brazilia. Cum cei de la Santos i-au propus mărirea considerabilă a salariului, fotbalistul nu a mai stat pe gânduri şi a semnat prelungirea contractului. El va primi însă 2,4 milioane de euro pe an, cu aproape un milion mai puţin decât îi ofereau englezii.

"Banii nu îţi pot cumpăra fericirea, iar eu sunt fericit aici!", a spus Neymar.

Santos ar dori să păstreze jucătorul până după Campionatul Mondial din 2014, dar agenţii jucătorului le-au transmis celor de la Chelsea să fie pregătiţi pentru că vor mai apărea oprtunităţi să-l transfere pe talentatul tânăr.

Iată ce ştie să facă puştiul-minune poreclit "noul Pele":

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite