Neymar va plăti Realului 100 de milioane de euro dacă nu vine la iarnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Santos şi-a dat cuvântul madrilenilor că imediat după Campionatul Mondial al Cluburilor va ateriza la Madrid, în decembrie. În plus, a semnat un precontract care prevede că, dacă nu va face întocmai, va trebui să achite penalizări uriaşe lui Real Madrid.

Neymar s-a hotărât. Vrea să joace la Real Madrid. Brazilianul a semnat chiar şi un precontract cu formaţia lui Florentino Perez. Dorinţa sa este atât de mare încât în acest acord este inclusă chiar şi o penalizare prin care, dacă fotbalistul lui Santos se va răzgândi, va trebui să achite clubului madrilen nici mai mult nici mai puţin decât 100 de milioane de euro!

"Cei de aici mă presează, dar voi veni, nu am nicio îndoială!", acestea au fost cuvintele pe care Neymar le-a transmis şefilor lui Real Madrid ieri, scrie cotidianul El Mundo. Această hotărâre a atacantului îi linişteşte pe cei de la clubul galactic. Aceştia ştiu acum, cu siguranţă, că pe 19 decembrie, imediat după Campionatul Mondial al Cluburilor, Neymar va îmbrăca tricoul lui Real.

Acesta este motivul pentru care Mourinho nu mai transferă alt atacant

Madrilenii s-au mişcat rapid în momentul în care preşedintele lui Santos, Luis Oliveira, a deschis negocierile cu cluburile interesate de serviciile noului star brazilian. Când Barcelona, Chelsea, Manchester City şi Anzhi (echipa la care joacă Roberto Carlos), au venit să trateze cu fotbalistul, acesta deja semnase pre-acordul cu Real Madrid.

Atât de multă încredere are Jose Mourinho în cuvântul lui Neymar că nici măcar nu mai are intenţia de a transfera un alt atacant pentru primele luni de competiţie. Cu Cristiano Ronaldo, Higuain şi un Benzema în formă maximă, va rezista până la sosirea starului brazilian.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite