Newcastle ar putea fi antrenată de Pardew

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alan Pardew, pe vrema când o antrena pe Charlton Athletic
Alan Pardew, pe vrema când o antrena pe Charlton Athletic

După ce l-a dat afară pe Chris Hughton, patronul lui Newcastle United vrea să-l numeasă antrenor pe Allan Pardew, care ultima oară a pregătit echipa Southampton din liga a treia.

Deşi pe listă se mai află şi numele olandezului Martin Jol, care tocmai şi-a reziliat contraxtul cu Ajax, Ashley vrea să meargă pe mâna lui Pardew care, la 49 de ani, nu a demonstrat nimic în antrenorat.

Fanii sunt furioşi după demiterea lui Hughton, într-o manieră caracteristică mai degrabă Ligii I. Suporterii l-au îndrăgit pe Hughton care a venit la echipă pe când "coţofenele" se aflau în liga secundă, a promovat-o pe Newcastle şi a dus-o până la mijlocul clasamentului în Premier League. În schimb, Pardew a fost dat afară, acum trei luni, de la Southampton, din liga a treia.

"Este scandalos. Nici nu imi închipui de se ar mai veni cineva să joace sau să antrneze această echipă", scrie în mesajul unui fan postat pe site-ul cotidianului "Daily Mail".

Mike Ashley este un om de afaceri controversat, care s-a aflat de mai multe ori în conflict cu fanii pentru deciziile, adesea pripite, pe care le ia ca patron al lui Newcastel United. Ashley a cumpărat clubul în anul 2007, iar de atunci Newcastle nu numai că nu a realziat nimic notabil, dar a şi retrogradat, la finalul sezonului 2008-2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite