Neville riscă să fie suspendat din cauza unui gest obscen făcut în jocul cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gestul făcut de Gary Nevilla
Gestul făcut de Gary Nevilla

Jucătorul lui Manchester United, Gary Neville, riscă să fie sancţionat de Federaţia Engleză de Fotbal, pentru că ar fi făcut un gest obscen la adresa lui Carlos Tevez, după ce acesta a marcat golul egalizator în meciul de marţi seară din Cupa Ligii, câştigat de City cu 2-1, informează The Guardian.

Manchester City a câştigat cu scorul de 2-1 prima manşă a semifinalei Cupei Ligii contra lui Manchester United, prin golurile lui Tevez (42-penalty, 65), în timp ce oaspeţii au înscris prin Giggs (17). Returul semifinalei urmează să se dispute la 27 ianuarie.

Neville, care a primit un avertisment pentru un gest nesportiv acum câteva luni, a fost rezervă, dar forul fotbalistic va analiza fotografiile în care se vede că face un gest obscen către fostul său coleg, Carlos Tevez.

Antrenorul lui Manchester United, nu a vrut să comenteze evoluţia fostului său jucător. "Aşa se întâmplă în fotbal. Am mai avut jucători care au plecat de la echipă şi au marcat împotriva noastră. Nu este nicio problemă pentru mine, eu mă bucur de fotbaliştii pe care îi am acum în lot", a spus tehnicianul.

Omologul său de la City, Roberto Mancini, consideră că echipa sa are "51% şanse" de calificare în finala Cupei Ligii şi afirmă că a avut şi noroc datorită faptului că United nu a putut să obţină egalarea.

În cealaltă semifinală a Cupei Ligii se întâlnesc Aston Villa şi Blackburn, returul urmând să aibă loc miercuri. În prima manşă, Villa s-a impus, în deplasare, scor 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite