Neşu se mişcă cu un scaun cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu

Pentru prima dată după accidentarea la coloana vertebrală suferită la 10 mai, Mihăiţă Neşu a acceptat să fie vizitat de coechipierii săi de la FC Utrecht (până acum doar soţia şi părinţii au avut acces la el).

 Evenimentul s-a produs zilele trecute, fotbaliştii echipei olandeze venind la centrul de reabilitare. „Mihai pare foarte motivat, este mulţumit de fiecare mic progres pe care-l face. Este decis să facă progrese şi să termine rapid perioada de recuperare. Când şi-a văzut colegii, a fost foarte vesel. Încă nu se poate estima cum vor evolua lucrurile", a spus Foeke Booy, directorul tehnic al FC Utrecht.

„Nu simte încă nimic în mâini"

Presa olandeză a oferit şi primele detalii despre cum decurge recuperarea. „Se deplasează într-un scaun cu rotile pe care îl împinge cu bărbia. Este scos afară atunci când vremea este frumoasă", au detaliat ziarele batave. Deşi a reuşit să-şi mişte braţul drept şi umerii, Mihăiţă nu simte încă nimic în mâini. Totuşi, doctorii sunt încrezători că, în scurt timp, Neşu va putea să-şi controleze singur, cu braţele, scaunul cu rotile.

49 de zile au trecut de când Neşu a suferit o fractură cervicală după ce coechipierul său Alje Schut a căzut peste el la un antrenament al lui Utrecht.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite