Neşu respiră singur, vorbeşte şi este optimist!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veştile despre starea de sănătate a lui Mihăiţă Neşu sunt din ce în ce mai bune. „Medicii îl decuplează tot mai des de la aparate, pentru ca el să se obişnuiască să respire singur", a declarat, ieri, Frank van Hellemondt, unul dintre doctorii clubului Utrecht.

Acesta şi colegul Simon Goedegebuure ţin permanent legătura cu medicii spitalului unde este internat Mihai, pentru a monitoriza starea fotbalistului român. „Cât timp este decuplat de la aparatele de ventilaţie, putem comunica foarte bine cu Mihai", a spus Van Hellemondt. Olandezii au subliniat totuşi că perioadele din ce în ce mai lungi de timp, în care Neşu respiră fără ajutorul aparatelor, nu au legătură cu ameliorarea stării sale generale: „Încă nu a intervenit vreo schimbare. Mihai nu-şi poate mişca mâinile şi picioarele".

Oprescu: „Recuperarea durează prea mult"

Ca şi în teren, fostul stelist arată însă o mare dorinţă de a-şi depăşi condiţia. „Este puternic din punct de vedere mental şi optimist în ceea ce priveşte procesul său de vindecare", a încheiat Frank van Hellemondt. Altfel, Sorin Oprescu, primarul Bucureştiului şi chirurg de meserie, a comentat şi el la GSP TV starea fotbalistului român: „Nenorocirea face că zona afectată este plină de riscuri. Dacă a existat o fractură acolo, atunci pronosticul e negativ. Altfel, sunt şanse să-şi revină, dar cu cât perioada de refacere e mai mare, cu atât sunt mai multe pericole". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite