Neşu nu mai vrea să primească vizite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea psihică a lui Mihăiţă Neşu s-a deteriorat vizibil în ultimele zile, lucru mărturisit de un fost coechipier de la Utrecht.

Pe Dries Mertens, unul dintre cei mai în formă jucători de la PSV Eindhoven, îl vom vedea pe Arena Naţională joia viitoare, în confruntarea cu Rapid din Liga Europa. „Nu aş fi fost la fel de puternic dacă n-aş fi fost martor la accidentarea lui Neşu", a recunoscut mijlocaşul belgian. Mertens a vorbit la telefon duminica trecută cu fostul său coleg de vestiar de la Utrecht, oferind ziarului olandez „Telegraaf" ultimele amănunte despre situaţia „Bişonului".

Îşi simte doar mâna dreaptă

„L-am şi vizitat de câteva ori în toată această perioadă. Acum însă el nu vrea să mai vadă pe nimeni. Mi-a spus că progresele pe care le face sunt prea mici, chiar dacă mâna dreaptă şi-o simte puţin mai bine", a povestit Mertens, autor a opt goluri în acest sezon pentru viitoarea adversară a Rapidului. „Neşu se uită la rezumate şi de fiecare dată când marchez îmi trimite sms-uri de felicitare. De asemenea, mi-a spus că echipa românească cu care vom juca în grupele Ligii Europa e una destul de valoroasă", a încheiat Mertens.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite