Neşu, încă 6 săptămâni de calvar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână de la accidentare, Mihăiţă Neşu (foto) nu dă încă semne de revenire.

 Mai mult, la Utrecht s-a instalat deja resemnarea că este vorba de o afecţiune totală a coloanei, deşi oficialii clubului olandez îndeamnă în continuare la optimism. „Suntem conştienţi de situaţie, dar nu e nevoie să ne închipuim cel mai sumbru scenariu", a declarat, ieri, doctorul echipei, Frank van Hellemondt. Abia peste şase săptămâni, cât va dura sudarea vertebrei operate, medicii vor putea spune cu exactitate dacă Neşu îşi va reveni vreodată. „Mihai înţelege ce i se întâmplă şi ştie că e o situaţie extrem de grea, dar nu se panichează", a încheiat Van Hellemondt.

Preşedintele l-a vizitat şi a izbucnit în plâns

Între timp, preşedintele celor de la Utrecht, Jan Willem van Dop, cel care a decis trans­ferul lui Neşu de la Steaua, l-a vizitat la spital pe român. „L-am văzut pe Mihai doar un minut până acum. El a vrut să merg acolo. I-am strâns pumnul şi am început să plâng. I‑am zis doar «Luptă»! Mai mult nu am putut", a povestit Van Dop. Soţia fotbalistului, Maria, care a stat în permanenţă la spital, a trimis şi ea un mesaj clubului olandez: „Mihai are nevoie de noi aici. Le mulţumesc suporterilor şi fiecărei persoane care se roagă pentru el. Numai Dumnezeu îl poate însănătoşi!".

Respiră prin gât

Pentru că intubarea i-a provocat răni, medicii au fost nevoiţi să-i efectueze lui Mihăiţă o traheotomie, adică o incizie la gât prin care să i se introducă aer.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite