Nervozitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana CFR Cluj traversează cea mai proastă perioadă din ultimii ani. După titlul de campioană cucerit în sezonul trecut, capitalul de simpatie al celor de la CFR a crescut enorm, dar gafele manageriale din acest an au dus la regresul echipei.

Totul a început în cantonamentul din această iarnă, când preşedintele Iuliu Mureşan, deranjat de un articol apărut în presă, a decis să intre în silenzio stampa. A urmat apoi un şir de decizii, tot mai controversate, iar Mureşan a intrat în gura fanilor, care îl înjură la fiecare meci.

Lipsă de comunicare

Antrenorilor şi jucătorilor li s-a interzis să ofere declaraţii în afara conferinţelor de presă. Antrenamentele au fost închise atât pentru mass-media, cât şi pentru fani, care altădată stăteau în tribună în număr mare. 

Campanie de transferuri eşuată

CFR nu a adus niciun jucător de mare valoare în intersezon, iar acest lucru i-a costat. După sume enorme de bani cheltuite, Paszkany este decis să reducă investiţiile, motiv pentru care Conceiçao va rămâne la Cluj.

Criza financiară se simte din ce în ce mai tare la Cluj, după ce jucătorii nu şi-au primit salariile de două luni, iar primele pentru calificarea în Cupa României nu au fost virate.

Concedierea lui Antonious

Cipriotul Antonis Antonious a ajutat clubul prin parteneriatele pe care le-a semnat. Una dintre marile realizări ale acestuia este sponsorizarea obţinută de la Cosmote. Conform unor surse, Mureşan l-a concediat pe acesta pentru că era apropiat de unii reprezentanţi ai mass-media şi putea fi o cale de scurgere a informaţiilor către publicul larg.

Jucători nemulţumiţi

Ciprian Deac s-a săturat de postura de rezervă. Văzut mereu ca o tânără speranţă, acesta a fost folosit sporadic, din cauza numărului mare de străini, şi este decis să plece la Dinamo, club care îl doreşte. Un alt jucător care va părăsi Gruia la finalul sezonului este Juan Culio, care vrea cu orice preţ un transfer.

Amenzi usturătoare

Jucătorii primeau amenzi drastice dacă întârziau la antrenament, vorbeau la telefon în vestiar sau primeau cartonaşe. Conform unor surse apropiate clubului, Dusan Uhrin nu făcea decât să execute ordinele lui Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite