Nemulţumiţi de antrenori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan dezminte numirea lui Protasov, dar admite că se vor face schimbări la echipă. Se poartă negocieri în secret cu Hagi. Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a ţinut ieri să precizeze că Oleg Protasov nu va antrena echipa din Cluj.

Zilele italianului Maurizio Trombetta la CFR sunt numărate, fapt confirmat de declaraţiile lui Iuliu Mureşan, care a admis că este foarte nemulţumit de unele jocuri din turul de campionat. Preşedintele crede că vina îi aparţine în mare măsură antrenorului.

„Vă garantez că nu este Protasov noul antrenor, veţi vedea acest lucru. Trombetta va merge în vacanţă în Italia şi se va întoarce peste câteva zile pentru ca împreună să luăm o decizie. El este un profesionist, dar nemulţumirea noastră este legată de unele meciuri din cam­pionat în care echipa nu a jucat aşa cum trebuia.

Vina nu este exclusiv a lui, ci şi a jucătorilor şi într-o mică măsură şi a mea”, a spus nemulţumit oficialul, care a continuat: “Am colaborat foarte bine cu Trombetta, dar trebuie să vedem ce s-a întâmplat în meciurile cu echipele mai slab cotate când am pierdut puncte. Avem anumite semne de întrebare legate de activitatea băncii tehnice şi vom rezolva aceste probleme”.

Tehnicianul italian a fost prezent la întâlnirea cu jucătorii înainte ca aceştia să intre în vacanţă, dar a evitat să discute cu reprezentanţii mass-media pe seama viitorului său la echipa din Gruia. Lăsând la o parte incertitudinea care planează asupra băncii tehnice, Mureşan a subliniat că CFR trebuie să câştige un nou campionat.

Tratează cu Hagi!

Oficialii grupării din Gruia ­s-au lansat din nou pe o pistă pe care au testat-o şi în vară. Gică Hagi a fost contactat de cei de la CFR Cluj pentru a fi numit ca antrenor. Apropiaţii „Regelui” susţin că acesta nu a dat un răspuns clar, dorind să nu preia o echipă la mijlocul campionatului.

În acelaşi timp, Hagi aşteaptă şi o eventuală ofertă din afară, unde ar putea beneficia de un climat profesionist. Totuşi, dacă CFR Cluj ar plăti 400.000 de euro, atât cât cere Hagi salariu, cele două părţi s-ar putea înţelege chiar acum. Pentru Arpad Pazkany, aducerea lui Hagi ar putea fi o lovitură de imagine excelentă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite