Nemţii Realului primesc sfaturi de la veterani: ”Să înveţe mai repede spaniola!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional german Jens Lehmann i-a sfătuit pe Mesut Ozil şi Sami Khedira să pună mâna pe carte şi să să înveţe repede spaniola, ca să nu aibă probleme la Real Madrid.

„Trebuie să înveţe repede limba. Pe teren, trebuie să te înţelegi cât mai bine cu colegii. Dacă nu se integrează cât mai repede, o să aibă probleme” a declarat Jens Lehmann pentru Bild.

Fostul portar al lui Arsenal şi al naţionalei germane a continuat apoi: „Când semnezi pentru un club mare, poţi să sărbătoreşti în prima zi, dar apoi trebuie să fi conştient că trebuie să munceşti mai mult decât ai făcut-o la fosta ta echipă”.

Săptămâna trecută, Jose Mourinho i-a criticat pe cei doi internaţionali germani în presa iberică pentru că ştiu doar câteva cuvinte de bază în spaniolă, iar engleza este o necunoscută la fel de mare. Portughezul s-a justificat astfel pentru că a început meciul cu Mallorca din prima etapă, 0-0 în deplasare, cu cei doi jucători pe banca de rezerve.

Realul a plătit 18 milioane de euro pentru Ozil, adus de la Werder Bremen, şi 14 milioane pentru Sami Khedira, fost coleg cu Marica la Stuttgart.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite