FOTBAL: Vali Badea merge şi el la Neftci Baku

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boss-ul grupării din Azerbaidjan, Akper Hadjiev, speră să facă o echipă de top în campionatul fostei Republici Sovietice. După transferurile lui Adrian Neaga şi Marian Aliuţă din iarnă, următoarea ţintă a celor de la Neftci este atacantul pur sânge, Vali Badea.

Neaga a fost intermediarul fostului său coleg la întâlnirea cu patronul azerilor

Vizita în România a lui Hadjiev, cel care conduce una dintre cele mai mari companii petroliere din ţara sa natală, a fost una extrem de reuşită. A rămas impresionat de Casa Poporului şi multe alte monumente istorice ale Bucureştiului, s-a distrat pe cinste la petrecerera organizată de Rică Neaga, cu ocazia zilei sale de naştere şi, a pus ochii pe un alt jucător român cu experienţă. Este vorba de Vali Badea, care nu mai intră în planurile de viitor ale lui Gigi Becali. Cel care înscria golurile calificării Stelei în grupele Ligii Campionilor, în urmă cu trei ani, nu a jucat în acest retur nici măcar la echipa a doua a clubului. Rică Neaga, care a devenit deja un idol la Baku, i-a pus chiar el o vorbă bună pentru Badea, patronului său. Neftci Baku a terminat sezonul 2008-2009 din campionatul azer, de abia pe locul 7, iar la anul are ca obiectiv câştigarea titlului.

De la 1 iulie, direct în cantonament

Neaga şi Aliuţă nu vor face singuri perioada de pregătire a verii. Îl vor avea de acum alături şi pe Vali Badea, care până pe 1 iulie poate încheia socotelile cu echipa din Ghencea. ”Bădiţă”, care în urmă cu un sezon a fost împrumutat la grecii de la Panserraikos, mai are contract încă doi ani cu roş-albaştrii. În ultimul an, acesta a jucat doar în patru meciuri ale campionatului elen, marcând un singur gol.

Cifră: 1 milion de euro a plătit Gigi Becali către FC Vaslui pentru Vali Badea în 2006

Cifră: 20 goluri a marcat Vali Badea timp de trei ani la Steaua, patru dintre ele în Liga Campionilor

Cifră: 500.000 de euro pe sezon câştigă Adrian Neaga la Neftci

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite