„Ne daţi şi nouă opt?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo  este într-o formă de zile  mari la Real Madrid
Cristiano Ronaldo este într-o formă de zile mari la Real Madrid

Vedeta celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a ironizat victoria cu 8-0 obţinută sâmbătă de Barcelona la Almeria, anticipând meciul direct cu rivalii de-o viaţă, programat lunea viitoare.Peste o săptămână, „El Clasico” (luni, ora 22.00, DigiSport) se va juca cu Real Madrid în postura de lider, cu un punct peste rivala de moarte.

Cei doi „monştri" din campionatul Spaniei au jucat la intimidare în ultima etapă din  La Liga, încercând să obţină un avantaj psihologic înaintea derby-ului de luni de pe „Camp Nou". Cronologic, Barcelona a dat prima lovitură, distrându-se pe terenul Almeriei: 8-0, cu trei goluri marcate de Messi.

Nu vrea să fie golgheter

Puşi sub presiune, „galacticii" n-au avut milă de Bilbao, bascii fiind surclasaţi pe „Bernabeu" cu 5-1. Pentru a nu fi mai prejos decât Messi, Cristiano Ronaldo a dat şi el trei goluri, iar la final a declanşat războiul declaraţiilor. „Şi ce dacă Barca a bătut cu 8-0? Acest scor nu-mi spune nimic. Să văd dacă ne vor da şi nouă opt!", a spus, ironic, „CR7".

Pentru prima dată după mult timp, Realul va aborda marele meci cu Barcelona din postura de lider, echipa lui Mourinho având un punct în faţă. În schimb, două „lungimi" îi despart pe Cristiano Ronaldo şi pe Messi în clasamentul golgheterilor, portughezul ajungând la cifra 15.

„Nu mă interesează această dispută. Vreau doar să câştig campionatul", a precizat vedeta madrilenilor. Declaraţia sa este acoperită şi de fapte, Ronaldo lăsându-l pe colegul Sergio Ramos să execute unul dintre pe­nalty-urile din meciul cu Bilbao. „Mi-a cerut acest lucru pentru a sparge ghinionul la goluri", a explicat lusitanul.

"Mă interesează mai mult să câştigăm titlul, decât să devin golgheterul campionatului."

Cristiano Ronaldo
atacant Real Madrid

Mourinho, invincibil la Real

Antrenorul portughez al „galacticilor" a avut un start de sezon ideal, ajungând la ora marelui derby cu FC Barcelona fără nicio înfrângere. După 12 etape, Real are 10 victorii şi două remize, performanţă cu care „albii" nu s-au mai întâlnit în istorie. Mai mult, Mourinho este invincibil şi în Liga Campionilor, unde Real a obţinut deja calificarea în optimi.

De partea cealaltă, Pep Guardiola a strâns 68 de succese pe banca Barcelonei, depăşindu-l la acest capitol pe Helenio Herrera, legendarul tehnician care a inventat noţiunea de „catenaccio".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite