Dinamo: „Ne trebuie opt puncte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo: „Ne trebuie  opt puncte“
Dinamo: „Ne trebuie opt puncte“

Dinamoviştii speră să ia o opţiune importantă în privinţa calificării în primăvara europeană. Grecii vor avea 200 de suporteri, în vreme ce dinamoviştii vor fi susţinuţi doar de oficialii echipei.

Antrenorul lui Dinamo şi-a făcut temele înaintea meciului de astăzi, cu Panathinaikos. A calculat şansele de calificare în primăvara europeană, iar acestea sunt egale cu opt puncte în grupa din Liga Europei. 

Trei au fost luate la Graz, se încearcă alte trei, azi, cu grecii. „Este un meci fundamental, jucăm împotriva celei mai dificile echipe din grupă. Ne trebuie opt puncte ca să mergem mai departe, deci trebuie să batem pe Panathinaikos.

Nu-mi convine că jucăm fără spectatori, regulele UEFA sunt puţin greşite pentru că grecii au voie cu 200 de fani, dar asta e, meciul se joacă pe teren”, a spus Bonetti.

Italianul s-a referit şi la omologul său, Ten Cate, care a lovit un operator TV la sosirea în România: „E un antrenor mai nervos, cred că s-a legănat mai mult în aer. Dar, câteodată, tensiunea face bine”.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite