FOTBAL: Şoavă: "Ne impunem să batem toate echipele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Florin Şoavă, a declarat, luni, că obiectivul grupării din Bănie este câştigarea titlului pentru prima dată după 18 ani, performanţă realizabilă în opinia sa datorită omogenităţii şi valorii lotului, transmite corespondentul NewsIn.

"Obiectivul impus de clubul Universitatea este să câştigăm campionatul. Suntem mai motivaţi, trebuie să ne mobilizăm şi să conştientizăm că se poate realiza. Ne impunem să batem toate echipele, ne impunem să jucăm frumos şi la sfârşitul campionatului să fim pe primul loc. Este un mare avantaj, fiindcă de foarte mulţi ani această echipă joacă în aceeaşi formulă, dar trebuie să lucrăm mai mult la partea psihică", a spus Şoavă, care consideră util transferul lui Vali Badea: "O formaţie care îşi doreşte să facă performanţă are nevoie de un lot valoros".

Mijlocaşul alb-albaştrilor a mai spus referitor la numirea viitorului antrenor: "Nu ştim încă cine este, dar, în două zile maximum, vom afla cu siguranţă. Pentru mine, şi cred că toţi ar trebui să gândească la fel, nu este important cine este antrenor. Trebuie să ne respectăm pe noi înşine şi prin asta respectăm tehnicianul care va veni".           

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite