Ne-au pus gând rău!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Învinşi cu 3-0 de olandezi, italienii îşi ling rănile şi promit că se revanşează, vineri, contra României După eşecul cu Olanda, meciul de vineri cu România a devenit crucial

Învinşi cu 3-0 de olandezi, italienii îşi ling rănile şi promit că se revanşează, vineri, contra României

După eşecul cu Olanda, meciul de vineri cu România a devenit crucial pentru italieni. Batavii, în schimb, savurează umilirea campioanei mondiale.

"Olanda îi face de râs pe campionii mondiali. Ne-a ieşit totul, victorie completă!", a titrat cotidianul olandez "Algemeen Dagblad", după ce golurile lui Van Nistelrooy, Sneijder şi Van Bronckhorst au spulberat Italia.

Buffon: "Revenim cu România"

La prima victorie în faţa "macaronarilor" după 30 de ani de aşteptare, olandezii nu-şi mai încap în piele de mândrie. "Magnifica portocală mecanică dă un fantastic semn de viaţă. Magnific! Magnific!", a scris publicaţia "De Volkskrant".

Italienii ştiu acum că o înfrângere în meciul de vineri cu România le-ar aduce eliminarea de la Euro 2008. "Trebuie să ne regăsim cât mai rapid mândria, să ne revenim în meciul cu România", a declarat portarul italian Buffon, completat de golgheterul Luca Toni: "Cu un rezultat pozitiv contra României vom schimba totul".
Antrenament trist

La antrenamentul de ieri al elevilor lui Donadoni, Materazzi şi Panucci nu s-au antrenat din cauza unor probleme de sănătate.

Conform agenţiei "Ansa", atmosfera de la şedinţa de pregătire a fost apăsătoare, niciun jucător nu a făcut glume. Antrenamentul a avut şi o lungă şedinţă tehnică, unde jucătorii şi Donadoni au analizat greşelile din meciul cu Olanda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite