„Ne-am speriat de forţa lui Bayern“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara de marţi a  Stelei a zdrobit echipa din Cottbus. Sâmbătă, cu trei zile înaintea meciului cu Steaua din Liga Campionilor, Bayern Munchen învins cu 4-1 pe Energie, echipă la care Jula a jucat 20 de minute.

Emil, cum este ziua de după un meci cu Bayern?

Am avut antrenament de dimineaţă. Nu refacere, ci antrenament de ne-au omorât. Aici aşa e, doar lunea avem liber. Când câştigi, te muncesc şi mai rău, să nu ţi se urce la cap... nu e cazul acum, după ce am păţit la Munchen.

Au fost atât de buni?

Toţi jucătorii lor din atac sunt în formă, Klose Toni, Ribery, chiar şi Ze Roberto, la 35 de ani, a jucat de ne minunam noi de pe bancă. Am deschis scorul, dar ştiam ce ne aşteaptă. Când am văzut că era minutul 60 şi aveau 4-1, ne-am speriat că vom fi umiliţi.

Ce şanse crezi că are Steaua marţi?

Va putea scoate un rezultat bun doar dacă nu joacă defensiv. Noi ne-am speriat prea tare de ei şi ne-a costat. Oricum, un avantaj e că presiunea publicului nu e mare. Deşi am jucat cu 69.000 de oameni în tribune, doar vreo câteva sute scandează.

Cum este la Energie?

E o atmosferă bună în lot deşi suntem pe ultimul loc. Sper să joc mai mult în viitor. În ultimul meci acasă, cu Karlsruhe, am primit cea mai bună notă din echipă.

Sunt supăraţi fanii pe voi?

Din contră. Deşi suntem ultimii, nu pot să înţeleg nici eu de unde atâta dragoste pentru echipă. Aproape fiecare maşină din oraş are fanion sau abţibilduri cu însemnele clubului.

Câteodată stăm câte o oră după antrenamente ca să dăm autografe. Sperăm să evităm retrogradarea, dar e greu. Nu prea sunt iubite în Bundesliga echipele din fosta Germanie de Est...

Cu cine te înţelegi cel mai bine din echipă?


Cu turcul Atan. Ne cunoşteam de la meciurile Oţelul - Trabzonspor din Intertoto. El mi-a făcut marcaj. Stăm în aceeaşi cameră în cantonamente, mergem împreună la cursurile de limba germană organizate de club...

Ţi-e dor de Liga I?

Nu, eu sper să nu mai revin în România până la finalul carierei. Totuşi, dacă voi reveni, îmi doresc să joc la „U” Cluj, echipa mea de suflet.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite