Naţionala a deschis deja şampania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Ştefan nu se dezminte. La Piatra Neamţ, jucătorii primei reprezentative au fost aşteptaţi de primar cu pâine, sare şi cu şampanie. Selecţionata lui Răzvan Lucescu rămâne la fel de superstiţioasă: debutează în preliminariile Euro 2012 la Piatra Neamţ, unde a câştigat mereu.

De mâine, va intra în vigoare, practic, mandatul lui Răzvan. Eliberat de orice presiune în precedentele preliminarii, care fuseseră compromise de Piţurcă, Lucescu jr. îşi începe munca pe bune într-o partidă cu Albania.

Şi, ca să fie sigur că România nu se va împiedica la debut, selecţionerul a dus echipa la Piatra Neamţ, oraş ce a devenit noul talisman al tricolorilor. Ca şi în cazul celorlalte vizite sub Pietricica, naţionala a fost primită cu mare fast în Moldova. Jucătorii lui Răzvan şi-au auzit numele scandate, rând pe rând, odată ce coborau din autocar.

Din lotul deplasat de Lucescu junior în Moldova nu a lipsit nici Chivu, suspendat pentru meciul cu Albania. În plus, din delegaţie face parte şi Mircea Sandu, primit cu entuziasm de primarul Gheorghe Ştefan. Pinalti nu s-a dezis de tradiţiile locale, oferindu-le tricolorilor o primire ca la carte, cu pâine, sare şi şampanie. „Naşul" şi Răzvan s-au întreţinut minute bune cu Ştefan, care, de altfel, suportă toate cheltuielile cu deplasarea ale echipei, pentru jocul de mâine, cu albanezii. Asta după ce la precedentul meci al echipei naţionale i-a plimbat pe oficialii federaţiei cu trăsura.

„Smiley" va masa jucătorii

Pe uşa Hotelului Central a intrat, la un moment dat, şi o faţă care nu părea a fi din stafful tricolorilor. Era o vedetă, dar nu şi fotbalist. Cântăreţul Smiley, component şi al trupei „Simplu", însoţit de actorul Pavel Bartoş, s-a cazat la Piatra Neamţ în acelaşi stabiliment cu naţionala. În ce calitate? „Eu sunt noul masor al naţionalei. Am venit aici, cu echipa", a glumit Smiley. De fapt, artistul este implicat într-o campanie a ProTV-ului, care se desfăşoară pe meleagurile lui Pinalty.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite