FOTBAL: Naţionala României este aşteptată la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gherghe Constantin, primarul din oraşul Drobeta - Turnu Severin, a declarat că aşteaptă echipa naţională de fotbal a României să joace pe noul stadion Municipal.

''Nu am furat Universitatea oraşului Craiova, ci am răspuns unei doleanţe şi am deschis porţile şi braţele unei iubiri alb-albastre. Universitatea Craiova este iubită în toată ţara, cred că ar avea loc să joace pe toate stadioanele din ţară. Noi am început lucrările la stadion în martie anul asta. Aşteptăm şi naţionala'', a spus Gherghe Constantin.

Primarul a mai declarat: ''Pe 1 decembrie o să fac o invitaţie echipei din Turnul Severin, FC Drobeta, pentru inaugurare, la o partidă cu Universitatea Craiova. Iniţial a fost vorba de Dinamo Bucureşti, dar s-a schimbat programul Ligii I. Cred că, la final, costurile lucrărilor vor depăşi patru milioane de euro''.

Adrian Mititelu, finanţatorul echipei Universitatea Craiova, nemulţumit de lipsa de suţinere a autorităţilor din Craiova, a decis să joace la Turnu Severin, partidele considerate acasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite